Hoe bereik je een ‘HealthyLeefstijl’?

Er zijn veel argumenten om een ‘HealthyLeefstijl‘ na te streven. Door gezonde voeding en voldoende beweging voorkom je vele fysieke ongemakken zoals overgewicht, bepaalde typen kanker, osteoporose (botontkalking), aderverkalking, hart- en vaatziekten en hoge bloeddruk. Ook verminder je de kans op diabetes type 2 en zelfs de kans op depressies. Maar hoe bereik je die ‘HealthyLeefstijl‘? Met andere woorden, hoe pak je het aan?

Patronen doorbreken

Om er een ‘HealthyLeefstijl‘ op na te houden en een gezond gewicht te behouden, zul je een aantal patronen moeten doorbreken. Het is dus een kwestie van ‘doen’. Een ‘HealthyLeefstijl‘ bestaat vooral uit gezond doen. Er bestaat geen pil, poeder, dieet, drankje of wat dan ook, waardoor je in een korte tijd en zonder moeite, duurzame resultaten op het gebied van afvallen, gezondheid en fitheid realiseert. Er bestaat geen ‘makkelijke’ weg. Het bereiken van duurzame resultaten op het gebied van je gezondheid, je gewicht en je fitheid kost tijd, discipline en doorzettingsvermogen. Natuurlijk bestaan er wel een hoop producten die je een zogenaamde quick fix beloven. Je kent ze wel, die producten die claimen dat je ‘Moeiteloos 10 kilo afvalt’ en ‘ Nu nog gezonder’, laten wij ons richten op het ontwikkelen van een ‘HealthyLeefstijl‘ en niet op die quick fixes.

Wat is een “HealthyLeefstijl”?
  • Voldoende beweging
  • Gezonde voeding
  • Mentaal welbevinden

Je kan dagelijks aan een ‘HealthyLeefstijl‘ werken, je hoeft er echt geen uren mee bezig te zijn, het is meer een kwestie van een aantal veranderingen toepassen in je voedings- en beweegpatroon. Als je dat doet, dan zul je spoedig een aantal fysieke veranderingen bemerken.

  • Je wordt bijvoorbeeld slanker, fitter en je raakt je gewicht kwijt. Ook verbetert je algehele conditie, je lichaam kan meer aan.
  • Wat je in eerste instantie minder bemerkt, is de mentale verandering, die je doormaakt. In je hersenen spelen zich namelijk allerlei processen af. Je hersenen maken nieuwe neurologische patronen aan. Dat komt doordat je anders bent gaan denken en handelen.
  • Een ‘HealthyLeefstijl‘ kan zelfs depressies tegengaan!

Neem vandaag nog contact met mij op en laat mij jou op weg helpen naar een ‘HealthyLeefstijl‘!

Vorig bericht
Verzuim & HealthyLeefstijl
Volgend bericht
Wat is géén ‘HealthyLeefstijl’?

Gerelateerde berichten

Niets gevonden.

Menu
CONTACT