Wie ben ik?

Wat leuk dat je mij gevonden hebt! Ik ben René Postma, een fulltime fitnessinstructeur met een passie voor een ‘HealthyLeefstijl’. Met mijn BGN geaccrediteerde diploma’s Sportvoedingsdeskundige & Gewichtsconsulent / Lifestyle coach op zak, vind ik het fantastisch om mensen te begeleiden naar een gezond en vooral gebalanceerd leven. Naast bovenstaande diploma’s heb ik het Specialisatie Certificaat Obesitas, Eetverslaving en Gedragsverandering in huis. Ik zal je motiveren en laten inzien dat je met een klein aantal aanpassingen in je dagelijks leven, je fitter en ‘Healthy’ zult gaan voelen.

Karakter

Het begeleiden van mensen en hen te motiveren in het aanpassen van hun eetpatroon, zie ik als een fantastische uitdaging. Voeding en gezondheid staan immers dicht bij elkaar.

Qua karakter ben ik ondernemend, leergierig en ik weet van aanpakken. Ik kan me goed inleven in verschillende persoonlijke situaties en het gedrag van de mens, om te begrijpen wat een persoon voelt, denkt of ervaart. Ook ben ik een persoon met humor en energie, waarmee ik cliënten op een leuke en inspirerende manier kan motiveren tot het behalen van hun gewenste doelen.

Passie & Achtergrond

Mijn passie voor voeding, in relatie met gezondheid en bewegen, is groot. Deze interesse in voeding, waarbij sportvoeding in het bijzonder, is ontstaan tijdens mijn tijd als (top)sporter. In de jaren 80 was ik actief als (top)sporter in de 10-kamp (atletiek). Daarna was ik vele jaren actief ‘natural bodybuilder’. Beide sporten beoefende ik op Nederlands topniveau. Uit eigen ervaring weet ik precies wat er op het gebied van voeding komt kijken, als het gaat om het leveren van een topprestatie. De juiste voeding is essentieel voor het optimaliseren van je prestaties en om te zorgen voor een beter herstel achteraf. Mijn ervaring als atleet en de allround gevolgde studies Sportvoedingsdeskundige en Gewichtsconsulent wil ik veelvuldig gaan gebruiken en overbrengen naar jou. Je kunt voor alle voeding gerelateerde problematiek of vragen bij mij terecht.

Bovengenoemde studies ben ik in 2014 gestart en heb ik in dik twee jaar tijd cum laude afgerond. Het is mijn grote wens mensen, met verschillende doelstellingen, te begeleiden in de voeding en hen op weg te helpen naar een ‘HealtyLeefstijl‘.

Laat mij jou helpen je persoonlijke doelstellingen te behalen!
- RENÉ POSTMA
Menu
CONTACT