PERSONAL TRAINING BIJ ‘HEALTHYLEEFSTIJL’

De nieuwste trend op sportgebied; De private gym.

Je kunt bij mij ook 1op1 trainingen gaan volgen. Je kunt dit perfect combineren met mijn voedingsadvies. Werk je graag ‘privé’ aan jouw doelstelling? Ik bied je de mogelijkheid en geef je graag met passie en kennis de volledige aandacht. Wij gaan voor een intensieve samenwerking waarin jouw persoonlijke groei centraal staat.

Plan van aanpak

Ik maak van sporten geen opdracht’. Ik vind het erg belangrijk dat een klant zich welkom en op zijn gemak voelt. Persoonlijke aandacht in deze is erg belangrijk en zal effectief bijdragen aan het bereiken van de persoonlijke doelstelling. Het zullen trainingen gaan worden tot de grens en over de grens. Elkaar aanvoelen, aftasten, vertrouwen en vooral begrijpen. Tegelijk wil ik graag dat het laagdrempelig bij mij is en ik geef je net dat duwtje in de gewenste richting.

Ik begrijp als geen ander, dat je lichaam een ’tempel’ is, je moet er zuinig op zijn. Een gezond en fit lichaam verrijkt en stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen in het leven te bereiken. Willen we dat immers niet allemaal? Een gezond lichaam gaat veel verder dan uiterlijk vertoon. Een gezond lichaam geeft energie en geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost.

Ik wil je stimuleren, met veel positiviteit, om door te gaan waar je niet meer kan, op mentaal en fysiek gebied. Ik bied je een luisterend oor en kijk echt verder dan alleen het fysieke stuk. Ik ben volledig gefocust op jou!

Doelstelling

Of jij nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen, je conditie verbeteren, je emotioneel beter voelen of sport-specifiek trainen, noem zelf een doelstelling, bij ‘HealthyLeefstijl’ is écht alles mogelijk. TRAIN LIKE A BOSS. Het geheim voor het behalen van jouw doelstelling? Training, voeding én mentale kracht. Deze drie componenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  • Train gevarieerd: voor een optimale ‘HealthyLeefstijl‘ trainen wij zowel op het gebied van spierconditie, kracht, lenigheid als ook balans. Alleen op deze manier creëer je een ‘Healthy You’, hierbij je doelstelling in acht nemend.
  • Voeding is de brandstof voor je goal: eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. Om zoveel mogelijk uit je training te halen zul je in de juiste verhoudingen (die ik uit kan rekenen) voedingsmiddelen binnen moeten krijgen om je doelen na te streven. Voeding is een onderdeel van je nieuwe ‘HealthyLeefstijl‘.
  • Mentale kracht: de focus op je goal. Wat wil je bereiken en wat heb je ervoor over? Wat zal het persoonlijk met je doen als je steeds dichterbij je doel komt?! Heb je nagedacht over mogelijke valkuilen? Heb je een duidelijke visie en heb je er alles voor over om daar te komen? Ben je klaar voor de nieuwe ‘HealthyLeefstijl‘?

Trainingen

Om fysieke doelstellingen te behalen hoef je niet een stel vaste fitnessapparaten af te lopen. Wij gaan hoofdzakelijk met losse elementen trainen in mijn Private gym. Door de variëteit in de trainingen blijft het leuk en blijf jij gemotiveerd om door te gaan. Basic oefeningen zoals lunges, squats, push ups, pull ups (lat machine), mountainclimbers, burpees, planks enz. Er zijn 1001 oefeningen maar ik zoek ze uit bij jouw lichaam en wens. Ik denk dat ik wel durf te zeggen dat ik uitblink in creativiteit en durf daarbij ‘out of the box’ te denken. Samen maken wij er een feestje van, bij ‘HealthyLeefstijl‘ is iedere training anders, bevat deze altijd een verassende en haalbare uitdaging. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren: TRAINING OP MAAT

personal-training-trainer

Waarom Personal Training bij mij in een Private Gym?

De trainingen zijn gevarieerd, effectief, persoonlijk en ontzettend motiverend. Ik beschik uitgebreide kennis over de werking van het lichaam, ben een coach bij het creëren van balans tussen het fysieke, emotionele en mentale aspect. Tevens is het uiteraard een groot voordeel dat ik een deskundige ben op het gebied van voeding, deze kennis draag ik met passie uit. Door de 1op1 trainingen, is er nauwer contact met mij als Personal Trainer. Daardoor weet ik precies wat jij nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen! In mijn gym trainen we voornamelijk m.b.v. lichaamseigen gewicht en functionele trainingsmaterialen. Doe je lichaam en geest een cadeau, je hebt er maar 1, dus wees er zuinig op!

HealthyLeefstijl Pakket

Naast mijn gevarieerde trainingen kan ‘HealthyLeefstijl‘ je ook begeleiden op het gebied van een gezond voedingspatroon. Daarbij geef ik jou alle tips en tools met de daarbij behorende begeleiding om gezonder en bewuster te leren leven.

personal-training-trainer

Ik begrijp als geen ander, dat je lichaam je ’tempel’ is, je moet er zuinig op zijn. Een gezond en fit lichaam verrijkt en stelt jou in staat om jouw persoonlijke doelen in het leven te bereiken. Willen we dat immers niet allemaal? Een gezond lichaam gaat veel verder dan uiterlijk vertoon. Een gezond lichaam geeft energie en geeft jouw zelfvertrouwen een enorme boost.

Ik wil je stimuleren, met veel positiviteit, om door te gaan waar je niet meer kan, op mentaal en fysiek gebied. Ik bied je een luisterend oor en kijk echt verder dan alleen het fysieke stuk. Ik ben volledig gefocust op jou!

Doelstelling

Of jij nu wilt afvallen, spiermassa opbouwen, je conditie verbeteren, je emotioneel beter voelen of sport specifiek trainen, noem zelf een doelstelling, bij ‘HealthyLeefstijl‘ is écht alles mogelijk. TRAIN LIKE A BOSS. Het geheim voor het behalen van jouw doelstelling? Training, voeding én mentale kracht. Deze drie componenten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

  • Train gevarieerd: voor een optimale ‘HealthyLeefstijl‘ trainen wij zowel op het gebied van spierconditie, kracht, lenigheid als ook balans. Alleen op deze manier creëer je een Healthy You, daarbij je doelstelling in acht nemend.
  • Voeding is de brandstof voor je goal: eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen. Om zoveel mogelijk uit je training te halen zal je in de juiste verhoudingen (die ik uit kan rekenen) voedingsmiddelen binnen moeten krijgen om je doelen na te streven. Voeding is een onderdeel van je nieuwe ‘HealthyLeefstijl‘.
  • Mentale kracht: de focus op je goal. Wat wil je bereiken en wat heb je ervoor over? Wat zal het persoonlijk met je doen als je steeds dichterbij je doel komt?! Heb je nagedacht over mogelijke valkuilen? Heb je een duidelijke visie en heb je er alles voor over om daar te komen? Ben je klaar voor de nieuwe ‘HealthyLeefstijl‘?

Trainingen

Om fysieke doelstellingen te behalen hoef je niet een stel vaste fitnessapparaten af te lopen. Wij gaan hoofdzakelijk met losse elementen trainen in mijn Private gym. Door de variëteit in de trainingen blijft het leuk en blijf jij gemotiveerd om door te gaan. Basic oefeningen zoals lunges, squats, push ups, pull ups (lat machine), mountainclimbers, burpees, planks enz. Er zijn 1001 oefeningen, maar ik zoek ze uit bij jouw lichaam en wens. Ik denk dat ik wel durf te zeggen dat ik uitblink in creativiteit en durf daarbij ‘out of the box’ te denken. Samen maken wij er een feestje van, bij ‘HealthyLeefstijl‘ is iedere training anders, bevat deze altijd een verassende en haalbare uitdaging. Er wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren: TRAINING OP MAAT

Waarom Personal Training bij mij in een Private Gym?

De trainingen zijn gevarieerd, effectief, persoonlijk en ontzettend motiverend. Ik beschik uitgebreide kennis over de werking van het lichaam, ben een coach bij het creëren van balans tussen het fysieke, emotionele en mentale aspect. Tevens is het uiteraard een groot voordeel dat ik een deskundige ben op het gebied van voeding, deze kennis draag ik met passie uit. Door de 1 op 1 trainingen, is er nauwer contact met mij als Personal Trainer. Daardoor weet ik precies wat jij nodig hebt om het maximale uit jezelf te halen! In mijn de gym trainen voornamelijk m.b.v. lichaamseigen gewicht en functionele trainingsmaterialen. Doe je lichaam en geest een cadeau, je hebt er maar 1, dus wees er zuinig op!

HealthyLeefstijl Pakket

Naast de gevarieerde trainingen kan ‘HealthyLeefstijl‘ je ook begeleiden op het gebied van een gezond voedingspatroon. Daarbij geef ik jou alle tips en tools met de daarbij behorende begeleiding om gezonder en bewuster te leren leven.

Menu
CONTACT